Mi-e dor de o lume mai buna....

Sunt un om simplu,normal...cred, din toate punctele de vedere,si vreau sa va arat o particica din sufletul meu,cuvintele si melodiile care-mi bucura zilele si imi alinta uneori zbuciumul sufletesc! Nu am sa va vorbesc despre fericirea mea;daca exista dureri care nu se tradeaza niciodata si care invaluiesc sufletul ca un lintoliu,exista de asemenea bucurii care raman ingropate in inima omului fiindca nici un glas pamantesc n-ar fi in stare sa le exprime! Sunt sigur ca am o sumedenie de cusururi;dar ca toata lumea -nu le vad! Nu stiu daca am calitati sau virtuti.....daca fac bine il fac fiindca asa mi se pare ca-i drept. Daca fac rau il fac fiindca nu-mi dau seama! Multumesc cerului si pentru bucuriile dar si pentru durerile pe care mi le-a dat...m-au intarit......durerea este creuzetul de unde dragostea iese mai pura,mai puternica...E o fericire sa fi iubit.E una si mai mare sa iubesti.Cine le are pe amandoua e mai presus de lumea timpului,mai tare decat soarta;mai tare decat moartea......a trai e o fericire!

..........................................................................................................

O mare parte a vietii nu facem nimic si destul de mult din rest facem ceea ce nu ar trebui sa facem!Traim uneori fara nici o tinta in viata,trecem prin lume ca niste fire de paie pe fata unui rau;nu mergem noi,ci ne duce curentul...Viata noastra actuala este vesela si trista,ea intalneste doua sentimente contradictorii-regretul zilei de ieri si speranta zilei de maine!Numai cine stie cu adevarat sa-si pretuiasca viata,va stii cum s-o traiasca! Daca uneori ne surprindem pleoapele scaldate in lacrimi este pentru ca in marile fericiri trebuie sa existe lacrimi...in marile nenorociri nu sunt...Prea mult a plouat cu incertitudini in viata mea si speranta unor zile mai senine ma imbatraneste cu fiece zi! Mi-e dor de liniste..mi-e dor de uitare..mi-e dor de IUBIRE! Viata este o intamplare? Viata este o cautare.... A gasi ce cautai este o intamplare fericita? A gasi ce cautai nu este o intamplare fericita ci una trista! Omul cand gaseste ceva se plictiseste prea repede de acel ceva si nu mai este om! Eu sunt un cantec ce nu mai crede in cuvinte dar totusi le asculta incercand sa-si continue viata paradisiaca a viselor! Ma tradeaza zilele ce fug spre vesnicie,iar eu ma gandesc ca uneori doua suflete se intalnesc cum s-ar intalni doua flori in adierea vantului...se ating putin si se despart!Cine stie daca se vor mai intalnii la o noua adiere de vant sau poate niciodata....Ma durea iubirea pe care o condamnasem la singuratate

Mi-a fost teama ca nu cumva,scutul de cactusi

in care-mi inchisesem sufletul sa infloreasca....

Dar spinii.....n-au mai putut sa indure

povara de dragoste cu care i-a condamnat celalalt suflet

si,blestematii-au inflorit!

Acum nu ma mai doare iubirea pe care am condamnat-o la singuratate

Acum o urasc din toata puterea fostilor mei spini si o condamn la nemurire........luni, 29 noiembrie 2010

Recuperare in hernia de disc!

Exercitiile fac parte din programul Williams! Daca doriti mai multe informatii despre Hernia de disc va rog sa cautati in partea de jos a blogului meu,unde veti gasii un dosar medical cu cele mai importante afectiuni ale coloanei vertebrale!5 comentarii:

Anonim spunea...

salut sunt Lucian iti multumesc ptr informatiile referitoare la hernia de disc si imi plac melodiile tale preferate .

Dan spunea...

Multumesc Lucian,sper sa-ti fie de folos !

Anonim spunea...

Informatia despre herniile de disc sunt foarte bune insa nu sunt structurate la programul Wiliams. Cel mai bine discutati cu un Kinetoterapeut. Se poate lucra si singur dupa un instructaj ca sa spun asa. Spun asta pentru ca sunt kinetoterapeut si apreciez informatia aceasta. Daca stim ce sa facem si ce sa nu facem cand la fiecare etapa e perfect. Problema apare atunci cand nu stim si lucrul acesta nu il invatam rapid dupa cateva informatii. Sanatate!

Anonim spunea...

scuze de dezacord :00 l-am scris la 4 am:))trebuia sa il scriu dimineata dupa un somn bun :))

Dan spunea...

Intru-totul de acord cu dumneavoastra domnule! Lucrez de 13 ani in aceasta meserie si va spun sincer ca inca sunt multe lucruri de invatat in recuperarea herniei de disc,bineinteles sunt acele etape individualizate,pentru ca asa cum stim fiecare pacient este unic si fiecare se recupereaza mai lent sau mai rapid! Nu am spus nicaieri ca aici sunt informatii complete despre hernia de disc sau altceva,dar sincer,pacientilor mei le-au fost de ajutor aceste informatii si sincer am peste 50 de persoane recuperate complet dupa operatia de hernie de disc,si aici si in Spania. Orice fel de recuperare se face sub indrumarea unui kinetoterapeut sau fisioterapeuta cum se numeste in Spania. Totusi am pacienti care lucreaza singuri si fac bine acest lucru,bineinteles numai dupa un instructaj in prealabil! Sanatate pentru toata lumea....